Alla inlägg under september 2012

Av Mimmi - 23 september 2012 13:45

Nej! Inte Mimmi igen!

Jo, faktiskt. Jag är här igen och om du vil så får du sluta läsa, men jag tycker det skulle vara mysigt om du stannade kvar. Jag har nämligen nyheter!


Jag ska till Jersey. Nej, inte till Snookie's hemplanet, jag ska till det RIKTIGA Jersey som ligger utanför Frankrike (men ändå tillhör Storbritanien, lite som Bornholm och Danmark). Vad i hela fridens namn ska hon göra där? undrar du. Jo, jag ska vara Au Pair i en familj och bo hos dem. Det kommer bli jätteroligt, och dottern och jag bondade över vår kärlek till One Direction (tyvärr så kan vi inte fangirla över samma saker eftersom hon är åtta och inte förstår allt de fem galningarna håller på med) så det kan ju inte bli annat än asbra (även om jag kanske kommer fälla ett par oanständiga kommentarer om Harry's läppar och var de borde vara placerade fjärilar och regnbågar)! 

Det bästa är även att jag kommer hinna vara med på Halloween innan jag åker. AWESOMENESS!


Men de viktigaste nyheterna i mitt liv just nu: LIVE WHILE WE'RE YOUNG  asdfghjkl, asdfghjkl, asdfghjkl, etc.


Ja, det är alltså The-Band-That-Should-Not-Be-Named's nya singel som släpps imorgon, men videon släpptes i torsdags, och den är.... Well, jag skulle inte säga dålig. Nej, det skulle jag aldrig göra. Jag skulle säga bra, och mysig och rolig och Mr. Badger ser ut att vara hög som ett hus i hela videon. Jag får även Vi Unga känsla av alltihopa, speciellt Rixläger känslor av början där de vaknar i ett tält (med en soffa, what is up with that damn sofa?) och tittar ut över ett gäng andra tält. Mycket mysigt och jag blir smått nostalgisk. (Men what is up with the lyrics? "Tonight let's get some, and live while we're young" ehm, ni sjunger uppenbart inte för tolvåringar längre, om ni någonsin gjorde det) 

Jag klickar nu på repeat för sextonde gången i rad på Youtube och slår mig i huvudet för jag borde skärpa mig. Jag har redan lärt mig låten utantill och funderar på att skaffa en exorcist som kan rädda mig från dessa idiotiska  britter (notera att jag inte inkluderade Mr. Leprechaun). 


Vad har världen kommit till?

Mimmi

Ovido - Quiz & Flashcards