Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Mimmi - 4 juni 2012 15:12

Hejsan hejsan!

Som ni märker så har jag inte skrivit något inlägg om vad jag tyckte om alla Eurovisionbidragen. Men vet ni vad jag tycker? Jag tyckte inte nåfra bidrag var tillräckligt bra för att vinna, så jag dissade det totalt. Om man vill se vad jag tyckte är det bara att läsa mitt Twitterflöde från kvällarna med semifinaler och även från finalen, där jag konstaterade att Loreen skulle vinna precis när hon uppträtt. Alltså går vi inte in i detalj på detta utan ser mot framtiden istället:


Jag och min kära bloggkompis Mickis har startat en videoblogg *Yay! Applåder* Vi spelade in den igår och den håller för närvarande på att läggas upp på Youtube. Eftersom kvalitén är så hög på klippet (eftersom vi är så SJUKT AWESOME) så tar det ganska lång tid, och jag vet inte ens om Youtube VILL lägga upp det, eftersom det är längre än klipp egentligen får vara och är en STOR fil, men jag hoppas på det bästa och ser lyckligt på framtiden.


I alla fall, jag har ju inte varit speciellt aktiv här på ett par veckor, eftersom jag har haft viktigare saker för mig, som typ att sova, se på film, läsa/skriva fanfics och fangirla på Tumblr om kändisar, film, tv-serier, musik och allmän asgrymhet. Som ni märker har jag ju inget liv, vilket är lite roligt att skämta om ibland. Men i all seriositet, eller förresten, nej, jag tänker inte vara seriös, även om jag igår blev anklagad av min kollega för att vara ”Alldeles för allvarlig” vilket jag skrattade åt i fyra och en halv minut. Jag insåg att han inte verkar känna mig särskilt bra, eftersom jag i regel inte tar någonting seriöst (förutom fangirling, det är minsann serious business!) och nog inte kommer göra det i framtiden heller (again, fangirling kommer alltid tas seriöst). Åh, vad jag hoppas på att inga framtida arbetsgivare eller intagningsansvariga på diverse universitet läser detta, det är inte så bra för mitt rykte som seriös, duktig person (vilket uppenbarligen några har fått för sig att jag är! Visst är jag grym på att låtsas?).


I alla fall, vad pratade jag om? Vad ville jag säga med detta inlägg? Hade jag en poäng med det hela? Nej, poängen var nog från börja att jag och Mickis startade en videoblogg och att den är jättetuff och superknasig. Ja, det var bara det jag ville säga, nu är det dags att snart åka in till Växjö för att ha DS-möte och sånt kuligt.


Peace out!

(det är en avslutningsfras)

Ovido - Quiz & Flashcards