Alla inlägg den 19 november 2012

Av Mimmi - 19 november 2012 20:18

Hejsan tjenare!

Jag är fortfarande på ön, och tanken var att jag idag skulle lägga upp ett videoblogginlägg. Det visar sig att min mobiltelefon spelar in i ett konstigt format, så jag skippade den idén, och hoppas min riktiga kamera kommer hit snart (min kära mor skickar ett paket med nödvändiga saker till mig). Då kommer ni inte undan mig! 


Men det jag tänkt berätta om i dagens videoblogg var faktumet att jag skaffat kompisar, dansat benen av mig och min frustration över TV4, X Factor UK och min brist på videokamera. 


Mina kompisar är tuffa och roliga, och jag är glad över att ha någon att umgås med nu när jag är strandsatt. Jag kanske skulle döpa hela bunten till Lördag, bara för att retas... Haha, de som fattar referensen får en kram. Men jag är för lat för att skriva något riktigt utförligt så som jag gjort i videobloggen. Fast där skrev jag ju inte... Jo, jag skrev manus, men inte i själva bloggen. Ni fattar vad jag menar. Jag ska filma direkt med webbkameran imorgon istället. Hoppas det blir bättre så. Det blir det nog. Jag önskar jag var mer teknisk ibland. Var är du när jag behöver dig, Emelie? Du är aldrig inne på Skype heller! Nu börjar jag bli riktigt besviken på dig, Emelie. Getting real tired of your shit, Emelie. EMELIE ÄR DUMMIG! (ok, för er som inte vet det, och tror att jag är sjukt elak mot en stackars tjej som heter Emelie, så är hon van vi det, och hon vet att jag bara skojar med henne, för hon är min bästis och jag älskar henne :))


Men frustration över TV4, som inte låter mig se livesändningarna av X Factor, vilket gör att jag inte vet ifall det var rättvist att Alexander åkte ut eller inte (fast jag är glad så länge Awa och J.E.M är kvar), och frustration över att jag inte vet ifall jag kommer kunna se Melodifestivalen live eller inte, eftersom SVT inte livesänder någonting förutom Rapport och Aktuellt. 

Och frustration över att ELLA FREAKING HENDERSON åkte ut från X Factor UK när Chrisopher Maloney och Rylan fortfarande är kvar. VEM RÖSTAR PÅ RYLAN?!?! SLUTA UPP MED DET! HAN ÄR ETT SKÄMT OCH BORDE ÅKT HEM FÖR LÄNGE SEDAN! OCH CHRISTOPHER ÄR SÅ TRÅKIG MEDAN ELLA OCH JAMES ÄR SÅ BÄST OCH UNDERBARA OCH SPECIELLA OCH ARGH! SLUTA RÖSTA PÅ DEM SOM INTE ÄR BÄST! 


Ja, nu har jag det avklarat. James och Ella skulle inte varit i duell. De skulle stå i final. Men det gick ju inte så nu. Synd. 

Har inte så mycket mer att säga som inte kan vänta till imorgon, så...


Klart slut, varulvstjut!

Ovido - Quiz & Flashcards