Alla inlägg den 15 november 2012

Av Mimmi - 15 november 2012 14:27

Nämen hejsan igen!

Det undgick mig inte att min blogg blivit tre gånger mer populär nu när jag flyttat till en liten ö i Engelska kanalen. Jag kanske borde flyttat för längesedan?  Lite desperat och så, men vad gör man inte för höga läsarantal? Jag vet ett gäng bloggare *host*fjortisar*host* som gör mycket dummare saker för att få läsare och kommentarer. 


Men vad vill jag då prata om idag? Jag har inget nytt videoinlägg, även om jag kanske kommer göra ett senare idag (där jag lovar att försöka ha ett manus) där jag ska visa min lilla utflykt jag gjorde i tisdags (det var verkligen en liten utflykt, mindre än den jag gjorde idag). Jo, jag skulle ju kunna prata om fotboll, denna tråkiga sport som har tagit över min news feed på Facebook. Hur kommer det sig att varje gång Sverige spelar match så blir alla plötsligt sportkommentatorer? 

Okej, till och med jag såg att det var ett snyggt mål, men jag ogillar ju sporten i allmänhet och bryr mig inte så mycket. Och innan någon säger något så kan jag berätta att Jersey-bor inte identifierar sig som Engelsmän, och att min familj är från Skottland, och inte bryr sig ifall Sverige vinner över England. (Great payback från i somras däremot, sjukt bra, och jag vill nästan lägga upp bilden jag tog på en tröja jag hittade på Primark i somras)


Jag var på ett litet äventyr i morse när jag åkte för långt med bussen när jag lämnat Eilidh i skolan och tänkte "men varför inte åka till ändhållplatsen? jag har ändå ingenstans att vara förrän klockan två". Så jag följde med bussen och kollade när nästa buss skulle gå tillbaka, innan jag tog en liten rundtur i innerstan (som btw inte är speciellt stor, men väldigt mysig) och hittade en Claire's-butik (jag älskar den affären, det är som Glitter fast sju gånger bättre), en Accessorize-butik och ett gäng klädaffären som såg intressanta ut. Det kommer bli kul att utforska dem mer någon dag, och kanske köpa lite julklappar åt folk ;) 


Ja, jag har inte så mycket mer att säga förutom att jag skaffat ett Jersey-telefonnummer och att jag kommer använda det hela tiden jag är här, men byter tillbaka till mitt svenska nummer så fort jag kommer till Kastrup. Om ni vill ha numret kan ni meddela mig på Facebook, Skype, Twitter, mail, röksignaler, morsekod, eller fråga min kära mor, som har det. 


Klart slut, varulvtjut!

Ovido - Quiz & Flashcards